Προφίλ
Η ΕΝΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗ είναι τεχνική-εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ενεργειακό χώρο της θέρμανσης από το 1998. Σήμερα συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες για τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και υγραερίου. Η εμπορική δραστηριότητα της επιχείρησης περιλαμβάνει εμπορία συστημάτων φυσικού αερίου-υγραερίου.

Η εταιρία μας διαθέτει στην ελληνική αγορά πρωτοποριακά προϊόντα στους τομείς της θέρμανσης και του "υγιεινού ζεστού νερού" με την σφραγίδα της Saunier Duval (Γαλλία), της μεγαλύτερης πολυεθνικής εταιρείας κατασκευής λεβήτων αερίου στον κόσμο. Οι επίτοιχοι λέβητες-θερμοσίφωνες αερίου της Saunier Duval εξασφαλίζουν την άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης, οικονομικά και... οικολογικά.

Επίσης η ΕΝΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗ συνεργάζεται με την πρωτοπόρο Ιταλική εταιρεία στην κατασκευή καυστήρων Riello που είναι πάντα σύμφωνη με τις προδιαγραφές που ισχύουν και δίνει έμφαση στην αξιόπιστη και αποδοτική λειτουργία, καθώς και με την εταιρεία Vaillant, η οποία αναπτύσσει την τεχνολογία για την παραγωγή νερού και θέρμανσης κατοικιών από το 1874! Σήμερα, διαθέτει έξι ιδιόκτητα εργοστάσια στη Γερμανία και μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια λειτουργίας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Επίσης αξίζει να επισημανθεί ότι η εταιρεία προσφέρει ΔΕΚΑ (10) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ για την καλή και ασφαλή λειτουργία του δικτύου, εφόσον δεν έχει υποστεί φθορές ή παρεμβάσεις από τρίτους (βανδαλισμοί, φωτιά, τρομοκρατικές ενέργειες, παρέμβαση τρίτων για έλεγχο και συντήρηση). Εκδίδονται πιστοποιητικά καλής λειτουργίας και παρέχεται δωρεάν τεχνική υποστήριξη για ένα χρόνο.
 
 
Βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η μακροχρόνια συνεργασία. Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της αποτελεί εγγύηση για την κάλυψη των νέων αναγκών που "γεννάει" η είσοδος του φυσικού αερίου και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη ζωή μας.